Műsorvezetők

Endrész Timi

Hello! Endrész Timi vagyok! 🙋🏽‍♀️

@heychicksblog alatt találkozhattok velem itt az Instán. A blog neve sok-sok évvel ezelőtt a tyúkanyó énemből jött. 🐔
Kétgyermekes édesanya vagyok, a férjemmel 15 éve alkotunk egy párt; van egy óvodás kisfiúnk és egy kisiskolás lánykánk, de az első gyerekünk egy négylábú. Fagyi kutyánk 13 éve van velünk.

A szülőségem előtt el sem tudtam képzelni, hogy vállalkozó legyek, sokkal jobban szerettem a biztonságot. (Hé! Ezt most múlt időben írtam le?😅) De az igazság az, hogy azt éreztem, gúzsba vagyok kötve. Munkavállalóként nagyon keveset tudtam adni magamból a gyerekeknek, és én is szomorúan keveset kaptam belőlük.

Digitális tartamgyártóként keresem a kenyerem. A kreativitás erősen jellemez. Legyen szó írásról, podcast készítésről, fotózásról vagy videózásról, az alkotás minden lépcsőfokát imádom. Pont úgy ahogy az agyagozást, a varrást, a nemezelést, a festést vagy a sütés-főzést. 👩🏽‍🍳

A pandémia alatt jöttem rá, hogy bárki tud dzsungelt nevelni az otthonában. Akkor lettem crazy plant lady, mikor egy borús napon meghallottam a növények hívó szavát. 🌴🪴🌵🌲

A waldorf pedagógia a mindennapjaink része. Mióta az antropozófiával ismerkedem sokkal egyszerűbbnek látom a világot. Hiszem, hogy a szemmel látható világon túl más is létezik!
Fun fact: Édesanyám hat ujjal jött világra. Az én bal kezemen is van egy hatodik ujj kezdemény. 🔮

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük