Műsorvezetők

Lugosi Dóri

Lugosi Dóri, a Hello Anyukám egyik műsorvezetőja

Hello!!!

Lugosi Dóri vagyok, instán @lugosidori (höhö) néven találtok meg. 🙋‍♀️

Számomra is meglepő módon 4 gyermek anyukája vagyok, 3 fiú és egy kislány teszi színesebbé a mindennapjainkat. Második kisfiúnk, Zoárd Down-szindrómával született, ami megmutatta nekem, hogy milyen kicsi is vagyok én a Nagy Univerzumban.

Hiszem, hogy ezek a próbatételek igazából ajándékok, hiszen akkora tanításokat kapunk általa – még, ha szanaszét tép is, hogy egészen más emberként jövünk ki belőle.

Áronnal, a férjemmel az EFOTTon ismerkedtünk meg – lettünk azonnal szerelmesek ( én egy szanaszét szaggatott farmerban táncoltam egy asztalon a Bailandot üvöltve), de na. A kezemet pedig a Nagyszínpadon kérte meg, 3 évvel és 2 gyerekkel később. 7 éve vagyunk együtt, szerelmesen, sok kihívással, de együtt.

Blogger, instaanya, influenszer, digitális tartalomgyártó, vállalkozó, podcaster-ként dolgozom – már, amikor időm és gyerekeim engedik.

Otthon szültem mind a 4 gyerekem, nekem ez jelentette a biztonságot és bármikor szívesen mesélek róla, mert mindegyik csodálatos, transzformatív élmény volt✨️🪷

A SOTE-n táplálkozástudományt, a TFen pedig egészségfejlesztést végeztem, 3 éves koromtól sportolok – most kisebb nagyobb megszakításokkal, de az életem része – nagyon igyekszem az egészséges táplálkozásra és életmódra nagy hangsúlyt fektetni.

Terápiára járok több éve, hogy minél jobban ismerjem MAGam. És ezáltal olyan anya lehessek, amilyen lenni szeretnék.

A gyerekeim waldorf intézménybe járnak (vagy oda fognak), így belőlünk is waldorf család lett. Hihetetlen felismeréseket ad, és hitet, h van miért változtatni. Kenyeret még nem sütöttem- de nyugi, a kovász már várja, hogy elkészüljön az első kenyér, amit én sütök majd.
Bármikor, bármit el lehet kezdeni.

Szeretek főzni, kertészkedni, olvasni, írni, horgolni – és hamarosan nemezelni is megtanulok – mindent szeretek, amihez a kezem teremtő ereje is kell. ✨️

Hiszem, h az életünk nem ér véget a halál után,
Hiszem, hogy bármire és mindenre képes vagyok,
És hiszem, hogy lehetek az a egy csepp az óceánban – ahogy mindannyian.
Hiszek a teremtésben és tudom, h többek vagyunk egy fizikai testnél.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük